content img

Проведено V обласний конкурс «Знаємо, пам’ятаємо, віримо…», присвячений Дню Героїв України

День Героїв — це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України та є символом незборимості української нації.

Відділом молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації спільно з Житомирською міською гуманітарною гімназією №23 організовано та проведено V обласний конкурс «Знаємо, пам’ятаємо, віримо…», присвячений Дню Героїв України.

08 червня 2021 року понад 150 молодих осіб з різних куточків Житомирської області, віком від 14 до 17 років, завітали до м. Житомира на заключний етап даного заходу.

У конкурсі виокремлено три номінації: «Літературний твір», «Історичне дослідження «Герої України – жителі мого району» та «Малюнок». Найактивнішими виявились навчальні заклади Житомирського, Бердичівського, Коростишівського, Брусилівського, Олевського, Овручського, Ружинського, Черняхівського та інших районів області.

Крім отриманих подарунків учасники змогли насолодитися творчістю учнів та випускників ЖМГГ №23. Департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації висловлю щиру подяку Тетяні ПАЛАМАРЧУК і Наталії КИРИК за спільно проведений захід.